Строителство и ремонти

Лятото е сезонът на ремонтите и е логично търсенето на стоки и услуги, свързани с тях, да е по-голямо тогава. Има, обаче, и моменти, когато се налага извършването на спешен авариен ремонт. Тогава, повече от всякога, е нужно да имате под ръка списък с фирми, предлагащи материали, майстори и апаратура.

Комунална техника КУБОТА

Кубота България /КББГ ООД/ е изключителен представител на световно известната японска марка KUBOTA за България. В сайта kubotagreentech-bg.com ще намерите информация за трактори, тракторни косачки и прикачна техника за комунални услуги – снегопочистване, поддръжка на зелени площи, обработка на почвата и др.


Фирма Бисайд

Фирма Бисайд, в качеството си на филиал на италианския холдинг Beninca, предлага широк асортимент продукти в областта на контрола на достъпа включително бариери, боларди и антипаркинг устройства. Автоматиката на BENINCA е известна с отличното си качество и с това, че е произведена в Италия.


Ел ключове и контакти на Mono Electric предлагани от стока.бг

При нас ще намерите най-голям асортимент от ел ключове и контакти за вграден и външен монтаж и апартаментни табла на Mono Electric. Mono Electric се отличават с минималистичния си дизайн, който е характерен за съвременния интериорен стил. С чистите форми и елегантните контури, тези ключове и контакти придават изтънченост на всяко помещение. Без излишни детайли и простота във визията ги правят подходящ избор за модерни пространства.


Сглобяеми къщи

Vitalbox е един от лидерите на пазара за алтернативни строителни решения: различни модели сглобяеми къщи, контейнери, фургони, навеси за коли и други.


Тук ще намерите всичко, което е необходимо за един ремонт или качествена строителна дейност. Тъй като не всеки разполага с уменията да прави домашния си ремонт. Ние сме презентирали редица сайтове, които предлагат качествена ремонтна дейност. Можете да използвате посочените координати, за се свържете с координатор на фирмата. Споделете от какво се нуждаете и техен представител ще дойде на посочения от вас адрес, за да уточните подробностите и да каже дали ще може фирмата да се заеме с вашия ремонт и колко ще ви струва това.

Ако все пак сте достатъчно сръчни и можете сами да се справите с предизвикателството на ремонта, тук ще намерите сайтове, които предлагат строителни материали за всеки тип ремонт. Всичко може да бъде поръчано бързо и лесно, а доставката в повечето случаи е безплатна.  Можете да се консултирате с представител на фирмата, за да ви предложи това, което е най-добро за вас.

Тук ще намерите и сайтове, които предлагат всичко, нужно за ремонта и обзавеждането на банята. Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-скъпите, а подбора на плочки и обзавеждане е най-труден.  Сега от дома ще можете да направите правилния избор и всичко да бъде доставено директно в дома ви.

Когато правите ремонт, се налага да се кърти или да се почистват големи помещения. Тук са представени и фирми, които са тясно специализирани в къртенето, събарянето и събирането и извозване на строителни отпадъци. Това е доста трудоемка дейност и ако няма кой да ви помага, по-добре я оставете в ръцете на професионалистите.