Услуги

В този раздел са презентирани фирми, които предоставят всякакъв вид услуги на населението от шивашки поправки до ремонт на домашния или служебния компютър.

Определено достъпът до фирми за услуги дистанционно е голям плюс. На всеки може да се случи да си намери дълго търсената дреха, но тя се оказва с проблемна дължина или ширина. Тук веднага възниква нуждата от посещение при шивач. Колко шивашки ателиета можете да изброите на първо четене? Николко! Ето защо е чудесна идея да имате под ръка координатите на няколко и да можете да уговорите кога да занесете за поправка проблемната дреха.

Поне 2-3 пъти в годината се налага да правите спешен ремонт на колата. Можете да намерите най-близкия и удобен автосервиз и да се разберете за колко време и на каква цена ще може да бъде направен ремонта.

Когато се спукат тръбите  в банята и вие хал хабер си нямате от ВИК, трябва бързо да намерите подходящия майстор. Точно тук има значителен брой фирми за ВИК услуги, които с радост ще ви се притекат на помощ и то на изключително достъпна цена.

Тъй като всеки смартфон вече има пряк достъп до интернет, няма да е проблем да намерите в този раздел и фирмите за ключарски услуги. Това е особено нужно, когато сте счупили или загубения автомобилен ключ, а трябва да тръгвате на път. Спешна нужда от ключарски услуги има и при изгубен ключ за дома. Като се свържете с фирмата, мобилен ключар веднага ще откликне на повикването.

Тук ще намерите и списък от фирми, които се ангажират с почистване и обработване на дворни места. Когато не ви остава време да си оправите двора на вилата или градината, достатъчно е да се обадите на фирмата и нейни служители за кратко време ще вкарат във форма вашия двор.

Също по-лесно е да намерите тук фирма за хамалски услуги, когато ви предстои преместване в ново жилище.