Хотели и заведения

В случай, че ще имаме гости от далеч и няма как да ги настаним в дома си, тъй като няма място, логично е да потърсим място в хотел. За да не се налага да търсим телефони на хотели, да звъним и да питаме за свободни места и цени, много по-лесно е да използваме списъка със сайтове за хотелски услуги. Там в подробности може да се направи справка за свободни стаи за определен времеви период, да се сравнят цени и да се направи заявка буквално за минути.

Декорация за хотели и заведения

На сайта може да намерите подбрани картини и панели за стена, подходящи за декориране на хотели, къщи за гости, заведения и други сгради с обществено предназначение. Цените са атрактивни, а изборът е неограничен. Свържете се с pano.bg за индивидуална оферта.


Същото можете да направите и когато планирате ваканцията си. Изберете си мястото, на което искате да почивате и потърсете хотел и оферта за това място. Можете да платите предварително почивката си, но можете да изберете и плащане на място.

В този раздел можете да намерите и множество сайтове на заведения. Това е огромно улеснение, когато не ви се готви или ще имате гости, а готвенето не е най-силната ви част. В зависимост от това дали гостите предпочитат домашната обстановка или нямат нищо против да се доверят на приятната обстановка на някой изискан ресторант, ще решите какъв сайт ще търсите.

Ако искате да си останете у дома, можете да поръчате храна от заведение. Предварително трябва да сте наясно каква храна предпочитат гостите ви, вегетарианци ли са, ако не са – какво месо предпочитат и т.н. След като сте уточнили тези подробности, разгледайте менюто и изберете какво ще поръчате. Позвънете на посочените телефони. Уточнете поръчката и не забравяйте да се поинтересувате от грамажа на поръчаните ястия, ако не е бил посочен в менюто. След това информирайте за колко часа ще ви е нужно поръчката да е на вашия адрес. Ако храната е за вас, защото не ви се готви, ще е много по-лесно с избора.

Ако искате да прекарате една наистина приятна вечер с приятели в някой бар, обадете се в избрано от вас заведение и запазете броя места, който ви е нужен.