Кредити

Нуждата от пари е актуална по всяко едно време, особено сега, след пандемията, която се шири по целия свят повече от година. Ниските доходи или пълната им липса увеличават търсенето на кредити – бързи и банкови. Банките и небанковите финансови институции разполагат с максимално опростени условия за кандидатстване за кредити.

Бързи кредити, ипотечни кредити

Parite.bg е водеща финансова платформа в България, предлагаща изчерпателна информация и съвети за различни финансови въпроси. Нашите услуги включват новини от финансовия свят, анализи на пазара, прогнози и много други. Помагаме ви да направите информирани решения относно инвестиции, застраховки, кредити, спестявания и пенсионни планове. Ние предлагаме сравнителни анализи на различните финансови продукти на българския пазар. Платформата е създадена с мисълта да е лесна за използване, достъпна и удобна за всеки потребител. Поверителността и сигурността на вашите данни са наш приоритет. Parite.bg е неизменно актуализирана с най-новата информация и тенденции във финансовия свят. Платформата ни дава възможност да свържете с водещи експерти в областта на финансите. Нашата цел е да ви помогнем да управлявате финансите си ефективно и успешно. Parite.bg – вашата връзка със света на финансите, където винаги може да намерите надеждни съвети и решения.


Онлайн кредити

Vsichki-krediti.com е вашият електронен съветник в света на финансите, специализиран в сферата на кредитите. Платформата ни предоставя информация за разнообразните видове кредитни продукти, предлагани от различни банки и финансови институции в България. Чрез нас, потребителите могат да сравняват условията на различни кредити, да изчислят месечните си вноски и да изберат най-доброто за тях решение. Ние сме създали удобна и интуитивна система, която улеснява потребителите в процеса на търсене и избор на кредит. Vsichki-krediti.com се ангажира с точността и актуалността на предоставяната информация. Нашата цел е да направим процеса на кандидатстване за кредит бърз, лесен и прозрачен. Всеки ден ние помагаме на хиляди българи да вземат информирани решения за своите финанси. Вдъхновени сме да създадем среда, където всеки може да има достъп до необходимата информация за кредити на едно място. При нас ще получите доверие, надеждност и експертно мнение. Vsichki-krediti.com – вашият пътеводител в света на финансите.


Банките са ориентирани към клиентите, които работят на трудов договор, имат чиста кредитна история и получават добра заплата. Това често  ограничава броя хора, които могат да разчитат на банков кредит. Банките са регулирани и не могат да правят рискови ходове, когато става дума за даване на кредит. Те трябва да са максимално застраховани, че ще си получат дадените на заем пари, заедно с лихвите, упоменати в договорите за кредит.

По-либерални по този въпрос са фирмите за Бързи кредити. При тях изискванията към потенциалните клиенти са минимални и получаването на кредит е сигурно на 90%. Лихвите на техите кредити, обаче, са в пъти по-високи от тези на банките, тъй като се водят високо рискови. Тези фирми отпускат кредитите си буквално за минути след кандидатстването. Клиентите трябва да са с изключително лоша кредитна история или да нямат валидна лична карта, за да им бъде отказан кредита. Сроковете за погасяване на бързите кредити, също се различават от тези на банките. Небанковите  институции предоставят избор за погасяване на кредитите им. Клиентът може да избира погасяването да е на седмични, двуседмични или месечни вноски. Особено популярни са и кредитите „до заплата“, които се погасяват в рамките на месец след усвояването.

За да са наясно какви са условията за кредитиране от страна на банките или крдитните фирми, клиентите могат в подробности да прочетат в множеството сайтове, презентирани тук. Клиентите могат лесно да направят сравнение на условията и сумите, които се предлагат и връщат и да направи своя информиран избор. Повечето от кредитните фирми позволяват кандидатстване онлайн и превод на заеманата сума по банков път.