Услуги

В този раздел са презентирани фирми, които предоставят всякакъв вид услуги на населението от шивашки поправки до ремонт на домашния или служебния компютър.

Определено достъпът до фирми за услуги дистанционно е голям плюс. На всеки може да се случи да си намери дълго търсената дреха, но тя се оказва с проблемна дължина или ширина. Тук веднага възниква нуждата от посещение при шивач. Колко шивашки ателиета можете да изброите на първо четене? Николко! Ето защо е чудесна идея да имате под ръка координатите на няколко и да можете да уговорите кога да занесете за поправка проблемната дреха.

Сватбен фотограф

Предстои ви сватба или планирате сватбеното си тържество? Желаете да запечатате емоцията, щастието и незабравимите моменти от този най-специален ден? Ние ви предлагаме едно отлично решение – екип от сватбен фотограф и видео оператор, които ще ви помогнат да запазите спомените от вашата сватба. Нашите сватбени фотографи са професионалисти, изпълнени със страст и талант към заснемането на сватбени моменти и емоции. Те успяват да уловят най-красивите и емоционални мигове от подготовката на булката, църковния и гражданския ритуал и партито в ресторанта. Със своите снимки и видео, те ще разкажат вашата вълнуваща любов, за да я помните и споделяте с вашите деца, роднини и приятели. Нашите сватбени фотографи са тук, за да ви помогнат да планирате и организирате сватбения снимачен ден. Те ще се срещнат с вас предварително, за да разберат вашите предпочитания и да ви помогнат да изберете идеалната локация за фотосесия и график на събитията в сватбения ден. Запазете вълшебството на своя специален ден завинаги с нашата помощ. Свържете се с нас днес и нека съвместно създадем незабравими спомени!


Работа в чужбина

Nameri-rabota.com е вашата платформа за търсене на работа в България. Ние предлагаме широк спектър от вакантни позиции в различни индустрии, подходящи за кандидати на всяка кариерна стъпка. Чрез нашата уебсайт, можете да филтрирате работните обяви по местоположение, област на работа, ниво на опит и дори по тип на договор. Освен това предлагаме и услуги за автоматично известяване, които ви уведомяват при поява на нови обяви, отговарящи на вашите критерии. Сътрудничим с водещи компании в страната, за да ви предложим най-добрите работни места. Nameri-rabota.com също така предлага ресурси и съвети за подготовка на CV и мотивационни писма, както и за интервюта за работа. Нашата мисия е да помогнем на всеки потребител да намери работата, която най-добре отговаря на неговите умения и интереси. Безопасността и поверителността на вашата информация са ни от голяма важност. Nameri-rabota.com е лесен за използване и е на разположение на всички потенциални кандидати. С нас търсенето на работа става бързо, лесно и ефективно.


Православни икони

Ikonopis.bg е онлайн платформа, посветена на иконописа и православната изкуство. Сайтът предлага обширна информация и ресурси за всички, които се интересуват от иконописа. Тук можете да намерите статии, уроци и новини, свързани с иконописа и православното изкуство. Ikonopis.bg има широка галерия от изображения на икони и иконописни произведения. Сайтът предлага и онлайн курсове и обучение по иконопис, подходящи за начинаещи и напреднали. Ikonopis.bg събира общност от ентусиасти, професионалисти и художници, които споделят своите знания и опит в областта на иконописа. Тук може да се запознаете с различни техники, материали и история на иконописа. Сайтът предоставя и възможност за публикуване на собствени произведения и споделяне на собствени иконописни идеи. Ikonopis.bg е важен източник на информация и вдъхновение за всички, които се интересуват от иконописа и православната изкуство в България.


Консултанти по европейски проекти

ГудУил Консултинг е вашето главно решение за консултации по европейски проекти. Фирмата предлага професионални услуги и най-новата информация относно възможностите за финансиране по европейски проекти. Сайтът обхваща широк спектър от теми, включително подготовка и управление на проектни предложения, както и съвети за успешно сътрудничество. Специалисти ще ви консултират във всяка стъпка в процеса по кандидатстване за европрограми.


Денонощен ключар в София от Losskey

Нашите ключари предлагат денонощно ключарски и автоключарски услуги.Доверете се на ключар от LOSSKEY.com – Екип от специалисти от 2002 година в отключването на всякакъв вид касови брави, секретни ключалки, сейфове и автомобили.


Поне 2-3 пъти в годината се налага да правите спешен ремонт на колата. Можете да намерите най-близкия и удобен автосервиз и да се разберете за колко време и на каква цена ще може да бъде направен ремонта.

Когато се спукат тръбите  в банята и вие хал хабер си нямате от ВИК, трябва бързо да намерите подходящия майстор. Точно тук има значителен брой фирми за ВИК услуги, които с радост ще ви се притекат на помощ и то на изключително достъпна цена.

Тъй като всеки смартфон вече има пряк достъп до интернет, няма да е проблем да намерите в този раздел и фирмите за ключарски услуги. Това е особено нужно, когато сте счупили или загубения автомобилен ключ, а трябва да тръгвате на път. Спешна нужда от ключарски услуги има и при изгубен ключ за дома. Като се свържете с фирмата, мобилен ключар веднага ще откликне на повикването.

Тук ще намерите и списък от фирми, които се ангажират с почистване и обработване на дворни места. Когато не ви остава време да си оправите двора на вилата или градината, достатъчно е да се обадите на фирмата и нейни служители за кратко време ще вкарат във форма вашия двор.

Също по-лесно е да намерите тук фирма за хамалски услуги, когато ви предстои преместване в ново жилище.